Menu

Stor hæder til John Majaard

image John Majgaard med blomster og gaver
16. marts 2019 kl. 18:04
Kåret som årets idrætsleder i Halsnæs Kommune

Torsdag den 14. marts var Hundested Idrætsklubs senior 1 hold i Gjethuset i Frederiksværk til årets hædring af idrætsudøvere i Halsnæs Kommune.

Med var selvfølgelig staben omkring holdet, og selvfølgelig heriblandt holdleder John Majgaard.

 

John blev dog overrasket lidt tid inden at holdet skulle hædres, for årets idrætsleder i Halsnæs Kommune skulle kåres, og her var John indstillet.

Da John selv sidder i bestyrelsen, havde man været nødt til bag hans ryg, at lave indstillingen til Halsnæs Idrætsråd.

 

Det var en meget glad John, der entrerede scenen og modtog blomster og en erkendtlighed fra borgmester Steffen Jensen, efter at denne havde holdt tale og stået for kåringen.

ET STORT TILLYKKE TIL JOHN!

Indstillingen lød:

 

På vegne af Hundested Idrætsklub indstilles som årets idrætsleder:

John Majgaard

Gennem flere generationer har John utrætteligt knoklet for Hundested IK. Alle kender John for hans store engagement omkring fodbolden. Han har igennem mange år samlet på udklip, artikler, fotos og ikke mindst ting og sager, der har med fodbolden i Hundsted at gøre.

 

Næsten dagligt beriger han alle gennem facebook med et opslag om en svunden tid, eller et indblik i dagligdagens gøren som holdleder for det bedste fodboldhold i Hundested.

Ikke en trøje vender forkert og ingen mangler noget, når John hver eneste kamp og langt de fleste træningsaftener, sørger for at rammerne er i orden for såvel spillere som trænere omkring 1. holdet. 

Det er et kæmpe arbejde John laver for fodbolden i Hundested, og mange klubber ville give meget for at have deres egen ”John” i klubben

Nogen tænker måske over, hvorfor man har en betegnelse i holdsport som hedder holdleder, men når man ser, hvordan John udfører denne opgave er ingen længere i tvivl – han er holdets leder, for han viser vejen - HVER ENESTE GANG.

 

Luk