Menu

Udviklingskoordinator senior

image John 'Dudder' Sørensen i ny funktion
24. juni 2019 kl. 11:12
Endnu en ny funktion i Hundested Idrætsklub

Vi skal i Hundested være en endnu bedre klub at spille fodbold i...!

Derfor har vi kigget på endnu en ting omkring vores senior-setup.

For at kunne udvikle spillerne endnu mere individuelt, samt have endnu flere øjne på træningsbanerne og kampbanerne, har vi på seniorsiden kigget efter en udviklingskoordinator.

Vi er rigtig glade for at en gammel kending af HI har sagt ja til udfordringen, og fremover bruge tid på at udvikle vores seniorafdeling endnu mere.

Trænerne vil kunne trække på 'Dudder' som sparringspartner, ligesom spillerne vil modtage feedback individuel. Brobygningen mellem holdene senior 1, senior 2 og u19 vil også på denne måde få endnu bedre betingelser.

Vi tror på at vi med Michael Schou, Steen Jørgensen, Michael Jægergaard, Andy Salskov, John 'Dudder' Sørensen, holdlederne John Majgaard, Frederik Mortensen, Simon Pedersen, massøren Erik Larsen samt den kommende U19 træner har et super senior-set-up.

På spillersiden har Johnny E. Olsen som sportschef kommandoen og tager sig af alle eventuelle udfordringer, således at vi også husker at se på HI fra spillernes synspunkt. Dette er vi sikre på kan gøre vores seniorafdeling endnu stærkere, og ikke mindst med de bedst mulige forhold gøre det endnu mere attraktivt at spille seniorfodbold i Hundested IK.

Luk