Menu

Ny træner for senior 1

image Formanden og den nye spillende træner
Peter Fjeldal
12. juni 2022 kl. 15:47
Nicklas Granzow Wedell-Riis overtager 1. senior
Lørdagens kamp mod Espergærde var Wissam Al-Sharkawis afskedskamp for 1. senior.
Efter en periode, hvor mange nye spillere har skullet spilles ind, kunne Wissam lørdag modtage en spillertrøje med hilsner fra alle omkring holdet, ligesom tilskuerne og spillerne fik klappet Wissam ind til kampen.
Afløseren r fundet i egne rækker. Således løftede vi også lørdag sløret for at vi har lavet en aftale med Nicklas Granzow Wedelll-Riis som træner for 1. Senior.
Samtidig med træneropgaven skal Nicklas stadig spille og bygge et endnu stærkere omklædningsrum i HI. Til aftenens afslutningsarrangement fik den nye træner stående ovationer og fuld opbakning til opgaven.

Nicklas siger:
Først og fremmest så vil jeg gerne sige tak for tilliden til bestyrelsen. 
Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang og starte det nye projekt op som kommer til at bygge på sammenhold, glæde og en klar ambition om at kontrollere og vinde fodboldkampe. 
Jeg vil gøre mit til at foreningslivet her i Hundested fodbold på tværs af hold skal bestå og skabe glæde igennem fælles oplevelser.

Træningen kører den næste uge tirsdag og torsdag, hvorefter det er sommerferie - men med forventning om en god form når spillerne er tilbage til opstarten.
Luk