22. juni 2015 kl. 18:29
Vandt Final 4, Sjællandsmesterskabet i række 4, i Helsinge

Lørdag d. 20/6 skulle Hundested IKs årgang 00 deltage i Final4, Sjællandsmesterskabet i række 4, i Helsinge.

Holdet bestod af 15 topmotiverede spillere og træner John Momme.

1. Kamp mod Bjæverskov IF. Her bragte Nicolai Muncán Hundested på 1-0. Herefter scorede Daniel Walther Pedersen til 2-0, hvorefter Bjæverskov fik reduceret til 2-1. Herefter fulgte et massivt pres mod Hundested målet. 3 minutter før tid scorede Hadi Jelwan det forløsende mål til 3-1. Det var en god og lige kamp, hvor Bjæverskov IF gav Hundested kamp til stregen. Så var Hundestedholdet i finalen i Final4

2. Kamp skulle spilles mod Hvalsø IF, som havde vundet deres første kamp over Tune IF. Efter få minutter spillet var Hundested foran 2-0 på mål af Daniel Walther Pedersen og hovedstødsmål af Stefan Leidecker. Hundested stod for næsten alle chancer, som blev flot reddede af et heroisk kæmpende Hvalsø. Hvalsø havde et langskud på mål, som desværre svævede over en ellers flyvende Jonas Jørgensen i Hundested målet. Ved pausen var stillingen 2-1. En forudseende træner skiftede herefter Nicolai Muncán ind i pausen. Han gjorde det det til 3-1, 4-1 og 5-1, som blev kampens resultat.

Herefter fik drengene overrakt pokal, medaljer og T-shirt.

Stor tillykke til Hundested Idrætsklub Årg 00 med titlen. Sjællandsmester.