Menu

Årgang 06: Hård modstand venter drengene

Steffen Themsen
16. november 2015 kl. 21:25

Årgang 06 er blevet tilmeldt en 8 mands trænings turnering, hvor der er deltagelse fra alle de store klubber i Nordsjælland. Der venter 10 hårde kampe med fuld knald på, hvor der spilles i A Rækken.
Der er kommet 3 nye spillere fra Frederiksværk, Robert, Asger og Oliver, så velkommen til dem.

Der er på nuværende tidspunkt spillet 3 kampe:

Hundested - BSV

BSV var første modstander og det blev et nederlag på 10-5, AV AV og så er vi i gang. Drengene lige skulle vende sig til det hurtige tempo. Forsvaret fandt ud af der ikke er tid til at varme bolden og at fejl i disse rækker straffes hårdt. Hundested spillede flot fodbold frem af banen og at score 5 mål er helt sikkert godkendt mod disse modstandere. Så noget at arbejde med i forsvaret, men det var også forventet, at der skulle læres af disse kampe i starten.

Målscorer Mike 3, Robert 1, Lukas 1

Hundested - Farum

Så var forsvaret kommet på plads og stod rigtig godt mod Farum. Det blev en sejr på 6-3 med rigtig flot fodbold både offensivt og defensivt. ALLE spillede en flot kamp og de nye spillere er faldet rigtig godt til på holdet. Forsvaret stod virkelig stærkt og havde allerede lært lektien med at sidde tæt på modstanderen.

Målscorer Mike 3 Ludvig 1 Sebastian 1 Gustav 1

B 1903 - Hundested

Så kom kampen, hvor man frygtede lidt, at B 1903 måske kunne være en for stor mundfuld for drengene... men denne frygt blev gjort til skamme og det blevet spillet noget af det flotteste fodbold set længe. Selvom det blev til et nederlag på 3-1 kunne kampen være gået til begge sider og det stod 1-1 til der manglede 8 minutter. En KÆMPE indsats af alle fra målmand til angriber, og en lille smule mere skarphed og held oppe foran, så kunne denne kamp godt have kastet 3 point af sig. 

Målscorer: Asger

Luk