Menu

72 ungdomsspillere til afslutning

06. november 2016 kl. 20:53
Årets afslutningsfest for de yngste blev en god dag

72 spillere deltog i årets afslutning på græssæsonen. Dagen var for årg 03-10, så der var mange glade børn.

Alle mødtes på kunstgræsbanen, hvor man i 2 timer dystede i 7 discipliner. Hurtighed med bold, præcision, kløgt, tekning, fysik og akuratesse var nogle af de ting alle blev udsat for.

Alle spillere fik noteret deres resultater, og disse tal blev sendt gennem computeren, der på tværs af alle årgange kunne kåre den på dagen dygtigste udøver. I år tilfaldt æren Jonas Gudmandsen fra årg 2007.

Efter fodboldøvelserne på banen, gik alle i cafeteriet, hvor Fodboldens Venner gav pølser og sodavand til alle deltagere. I anledningen af Fodboldens Venners 70 års jubilæum, fik alle deltagere end lidt større pokal end man har fået før, en rigtig flot pokal.

Ungdomskoordinator Peter Thomsen holdt en lille tale for de fremmødte, der fik lov at klappe af sig selv fordi man for første gang i mange år, og faktisk som eneste klub i Halsnæs har ungdomshold på drengesiden i alle årgange op til årg. 00.

Fra klubbens side skal der hermed lyde en stor tak til Fodboldens Venner samt klubbens trænere og hjælpere, der ikke kun fik denne dag til at forløbe perfekt, men også for tingene til at glide i hverdagen.

Herunder er der lidt billeder fra dagen.

Luk