Menu

Efterårsferien brugt til fodbold

26. oktober 2016 kl. 10:27
Uge 42's FCN fodboldskole afviklet med stor succes

Mandag morgen i efterårsferien blev årets FCN fodboldskole blæst i gang i Hundested.

Kl. 9.00 stod 47 forventningsfulde deltagere og 6 trænere klar til at tage hul på 4 dages intensiv fodbold, hvor spillerne gennem træningsøvelser og teori, gerne skulle udvikle spilforståelsen og deres fodboldkunnen.

Spillerne var inddelt i 3 grupper, der havde tilknyttet hvert deres trænerteam.

Hver dag bestod af 3 træningspas, der kun var afbrudt af en frugtpause, samt en frokost.

Stort tak til City Bakery for sponsorat af lækker frokost alle 4 dage, samt til Rema 1000 i Hundested, for jeres velvillige sponsorat af frugt til alle.

Mandag, tirsdag og onsdag deltog FCN trænerne i de to sene træningspas, hvor de med deres ekspertise virkelig inspirerede spillerne med ny lærdom.

Torsdag kom Mathias Jørgensen på besøg og svarede på spørgsmål fra deltagerne. En ung fyr, der sammen med Magnus Kofoed Andersen og Casper Rytter har taget turen fra Hundesteds ungdomsafdeling, og nu er en del af FCNs U17 ligahold.

Dagen blev efter de to første træningspas, afsluttet med FCN-cup, hvor der blev spillet kampe. Der var både vundne, tabte og uafgjorte kampe, men alle afsluttede dagen i godt humør, ved den afsluttende evaluering og uddeling af diplomer og bolde.

Fra trænerteamets side blev der fra starten lagt op til at udover ny lærdom og kunnen, skulle spillerne gerne forlade fodboldskolen med et par rekorder i bagagen.

Begge rekorder blev slået, da alle deltagere var med alle dage, samt at INGEN spillere, valgte at tage pause og gå ind i varmen.

 

Tak til sponsorer, FCN, deltagerne og trænere for en super god uge i fodboldens tegn. Vi gentager fodboldskolen igen i efterårsferien 2017, så sæt evt. allerede nu dagene af.

 

Instruktion fra FCN træner 

Luk