21. november 2016 kl. 11:15
3 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag

Efterårsturneringen er slut, så nu er det vinterturneringerne der tager over.

I den forløbne weekend spillede 5 ungdomshold, og lad os tage det fra en ende af.

Årgang 05 havde søndag på hjemmebane besøg af Frem Hellebæk. Efter en yderst jævnbyrdig kamp, hvor sejren kunne have gået til begge sider blev opgøret fløjtet af med en pointdeling for resultatet 4-4.

Årgang 04 var en tur i Allerød, hvor de trods tilmelding i række 3-4 mødte et Allerød hold fra række 2 som var forstærket med nogle mesterrækkespillere. Hvorfor hjemmeholdet havde valgt at stille med dette hold i denne række melder historien ikke noget om, men det blev et klart nederlag på 17-1. Årgang 04 arbejder videre og ser frem til på lørdag at møde Værløse på hjemmebane.

Årg 03 havde to hold i ilden. Hold 1 var ligesom årg 04 en tur i Allerød, og på trods af at de var bagud med 0-2 ved pausen samt 1-3 knap 20 minutter før tid, lykkedes det med god moral, fight og flot spil at vende kampen og vinde den 5-3. For første gang nogensinde slog holdet dermed Allerød.

Søndag var turen kommet til hold 2, der hjemme tog imod Helsinge. Helsinge havde kun 11 spillere med til kamp, så da de et kvarter før tid fik en skade lånte de en Hundestedspiller. På trods af at han nåede at få scoret lykkedes det hold 2 at vinde opgøret 6-2.

Senere søndag var det årg. 02's tur til at spille på kunstgræsbanen. Modstanderen LSF fra række 2, så der var lagt op til at drengene kunen blive matchet mod en modstander der altså til dagligt spiller i den række som Hundesteddrengene skal op i. Der var overhovedet ikke spænding om resultatet. Hundested spillede igen en god gang bold og kunne sende gæsterne hjem med et nederlag. 4-0 blev kampen, og det ser godt ud for holdet, der efterhånden er vant til at vinde.