Menu

U16 drengenes påske i Belgien

image Super tur som socialt og aktivitetsmæssigt var en af de bedste vi har haft
06. april 2018 kl. 23:49
Fodbold og vandland

Vi havde i Påsken vores U/16 drenge afsted på deres årlige udlandstur til Belgien med afgang fra Hundested tidligt fredag morgen og ankomst 10 timer senere til Hasselt som ligger 30 km inde i Belgien.

Indkvarteringen var lidt utraditionel da vi havde booket små mobilehomes på en nærliggende feriecenter i nærheden af stadion hvor vi skulle spille og der var et tilhørende badeland med at diverse småaktiviter, til sammenligning et lidt mindre og ældre model af det vi kender som Lalandia herhjemme. 

Men det var fint og drengene blev delt op i de 4 mobilehomes hvor der blev hygget socialt og spist morgenmad hver især.

 

Lørdag var første kamp kl. 11:50 mod en brølstærkt Hollands modstander fra DFC Dordrecht. Klubben er en Hollands traditionsklub som har deres første hold i den Hollandske første division, så var klar over at vi skulle være toptændt fra start.

Det var holdet egentlig os og ydede godt, kæmpede virkelig for sagen, men desværre havde de 1 chance igennem hele kampen og den udnyttede de til at score til 1-0 som os blev kampens resultat. En kamp som nok nærmere mindede om en brydekamp mellem de 2 hold og ikke havde ret meget med fodbold at gøre, der blev ihvertfald gået til stålet som man siger.

 

Dermed ikke den optimale start på stævnet, men vi måtte videre til næste kamp som skulle spilles på en nærliggende skole og bane. 

Banen derimod var ikke til at spille fodbold på og det mindede vel om en hockey eller indendørsbane som vi kender den herhjemme, så vi fik aldrig rigtig spillet til at køre, men vi kæmpede et 2-2 resultat hjem og vi stod nu med gode kort på hånden inden sidste gruppekamp. 

Med en sejr i sidste gruppekamp var vi som godt som sikker på at gå videre som nummer 2 i gruppen og dermed klar til finalespillet søndag morgen.

Desværre blev den sidste gruppekamp ikke helt som håbet, holdet underpræstere over hele linjen og vi tabte klart 3-0.

Holdet tog derfor skuffede hjem til vores mobilehomes og fandt oprejsningen i vandlandet, som blev flittigt brugt i næsten 2 timer.

 

Søndag morgen skulle vi tidligt afsted for at spille første kamp kl. 9:40 mod endnu en Hollands modstander. 

Vi og Ølstykke var de eneste danske hold ved stævnet, turneringen bestod primært af hold fra Schweiz, Belgien, Holland & Frankrig.

 

Som alle de andre kampe var det virkelig nogle store drenge som vi stod overfor, så holdet var nød til at gå til den hvis vi skulle vinde.

Vi kom planmæssigt foran i kampen på et straffespark som Oliver sikkert udnyttede til 1-0 føring i 2 halvleg, desværre holdt føringen kun lige et par minutter, så udlignede de til 1-1 og vi skulle derned direkte i straffe.

Her var Mathias vågen og snuppede 2 spark fra, samtidig scorede Oliver og Magnus på vores hvilket gjorde at vi vandt kampen 3-2 efter straffe og jublen var fantastisk, nu var vi i gang.

 

Næste kamp var på deres opvisningsbane lige ved stadion, så der var masser af tilskuere og vores venner fra Ølstykke gjorde sit til at støtte drengene med sange mm.

Kampen blev startet helt fantastisk og havde flere gode muligheder for at bringe og foran, desværre var vi ikke skarpe nok foran mål og det blev straffet i den anden ende da blev ramt på en omstilling og de bragte sig på 1-0 kort før pausen.

Drengene prøvede ihærdigt hele 2 halvleg at komme tilbage og vi var tætte på flere gangen, men vi kunne ikke score og til sidst lukkede de kampen til 2-0, en stor nedtur, men sådan er fodbold desværre bare nogle gange.

 

Sidste kamp blev de sidste kræfter brugt, men vi kunne ikke score og tabte igen 1-0 på en mål sat ind på frispark, og drengene skyndte sig hjem i badelandet og hyggede sig hele eftermiddagen inden vi havde fællespisning om aftenen.

 

Som helhed en super tur som socialt og aktivitetsmæssigt var en af de bedste vi har haft, men sportsligt må vi bare sige, vi ikke var gode nok, desværre.

 

Vi må se, hvor turen går hen næste år.

 

Resultater:

 

Lørdag

 

Hundested - DFC Dordrecht ( Holland )  0-1

Hundested - JVC Juliandorp ( Holland )  2-2  - 2 mål af Oliver Fjeldal

Hundested - RC Hades ( Belgien )          0-3

 

Søndag

 

Hundested - V.V. Altius ( Holland )       3-2 Sejr på Straffespark efter 1-1 i ordinær kamp - 2 mål af Oliver Fjeldal & 1 af Magnus Bomholt

Hundested - RKSV Wittenhorst ( Holland )             0-2

Hundested - AVC Heracles ( Holland )                    0-1

Luk