Menu

U19-holdet klædt på af lokale virksomheder

image
11. april 2018 kl. 22:11

Vores unge, men meget håbefulde, U/19 drenge indledte lørdag endnu en sæson i mesterrækken hjemme mod BSV/FC Holte.

 

Til kampen blev deres nye spilletrøjer taget i brug, de har nemlig fået nyt spilletøj henover vinteren og de er sponseret af

Halsnæs Alarm & Vagt og Begravelsesforretningen Lone Møller. 

Drengene takker mange gange for tøjet og vi håber der ligger en masse point og venter i de nye dragter, det er dejlig at de lokale virksomheder bakker op omkring klubben. 

 

Dagens kamp mod BSV/FC Holte startede egentlig okay og overtaget var klart i drengenes favør de første 10 minutter, desværre uden det blev rigtig farligt, mens BSV/FC Holte spillede på omstillinger og der var de farlige. På 5 minutter havde de bragt sig foran 2-0 på et par omstillinger hvor det gik stærkt, en kold spand vand for drengene der kæmpede godt.

Men drengene kørte på og kæmpede godt over hele linjen, det gav belønning kort inden pausen da en god stikning i dybden til Nicolai Muncan endte med et lob over målmanden og fortjent reducering til 2-1 og det gav lidt tro på tingende inden pausen.

Drengene fik fortjent udligning ved Adam Hansen i 2. halvleg, men det blev altså ved 2-2 og det ene point og dermed en udemærket premiere i mesterrækken.

 

Holdet har i vinterpausen fået et sprit nye træningssæt til hver spiller som gør at de har optimale rammer for at præstere til weekendens kamp. Sættet har drengene fået i hus med opbakning fra lokale virksomheder, her er RB Entreprise hovedsponsor på sættet.

Murrer Makker har givet tilskud til sættet og John Majgaard som er æresmedlem i HI, har altså os doneret penge til at klæde de unge drenge ordentligt på. Drengene og klubben takker mange gange for sættet og er taknemlige for at lokale virksomheder og personer tør satse på dem.

 

Vil du med på vognen som sponsor eller ønsker du bare at støtte et godt formål, vi kan altid bruge flere midler og vi kan altid finde en løsning som finder dit behov eller ønske, så kig under sponsorfanen på vores hjemmeside og kontakt en af vores ansvarlige for sponsorer.

 

 

 

 

Luk